ViraI Vdeo Gadls Mngamvk R0sakkan Motor Pakwe Sebab Kant0i Dia’Datlng’ Dengan Prmpuan Lain

Kess psangan curanng sudah menjadi kebiasaan dalam masyarakat kita. Kalau dilihat memang setiap hari, pasti ada sahaja kess baru yang kita dengar sama ada dilakukan oleh selebriti terkenal ataupun insan sekeliling di sisi kita.

Begitulah seperti yang dilalui oleh seorang gadls ini apabila dia telah tersempak dengan teman lelakinya yang dilihat keluar ‘d4ting’ bersama wanlta lain.

Difahamkan lagi, rupa-rupanya lelaki berkenaan kant0i apabila gadls itu terserempak dengannya ketika sedang menaiki m0t0sikal sambil dibonceng oleh seorang wanlta.

Terlampau gerram sangat, motor jadi mngsa

Oleh kerana terlampau kecew4 dengan perbu4tan teman lelakinya, tanpa disangka gadis itu bertindak 4gresif dengan memusn4hkan motosikal lelaki berkenaan.

Menerusi sebuah video yang dikongsi di aplikasi TikTok, kelihatan gadis itu sedang memuukul motosikal milik teman lelakinya yang kini telah tersadai di atas jalan.

Bukan setakat itu sahaja, dia turut dilihat menghenta4kkan dan memb4ling ba.tu pada motosikal tersebut dengan niat ingin melepaskan ger4m terhadap teman lelakinya yang cur4ng.

Perkongsian itu telah mendapat berbagai reaksi dan simpati dari netizen di mana rata-rata dari mereka turut berasa ger4m terhadap lelaki berkenaan. Dalam pada itu, ramai juga yang mend0akan gadis terbabit.

Patut bawa b4tu lebih besar

Hati2 orang yang suka s4kitkan pera.saan orang lain

Jangan perma.inkan pera.saan wanlta

Kalau nak h4ncur, h4ncurkan betul2

Janji bhagia

Sekali dikhi4nati, kaIah filem hrr0r Suzana

Nasib baik hnt4m motor, kalau orngnya habis kepaIa b0.c0r

Lepas Ga.duh Atas M0t0r, Gadis Hmpir Terdvduk Ditnggalkan BF Di Te.pi Jln

Siapa sangka, rupa-rupanya pasangan berkenaan dipercayai sedang berga.duh sebelum si lelaki menyu.ruh teman wanltanya turun dari motor. Lebih mengejutkan lagi apabila lelaki itu terus berlalu pergi, terg4mak meninggalkan gadls itu berse0rangan dalam keadaan terpinga-pinga di tepi jalan. Akibat terkejut dan terlalu sedlh diperlakukan sebegitu, gadls itu dilihat hampir terdduk di atas jalan.

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*