Jangan Sesekali Buat Prank Dekat Mak Sendiri. Lelaki Ini Mesti Menyesal Sebab Buat Prank Viral Ini Dekat Mak Sendiri

Bukan sahaja dalam Malaysia tetapi di serata dunia prank ini dibuat. Memang menakjubkan. Cara untuk membuat prank ini amat mudah dan memerlukan beberapa orang untuk ia berjaya.

Lihat Lagi Video Menarik Di Bawah

Tidak pasti jika dibuat lagi orang tidak akan tahu sebab ianya telah tular sejak beberapa hari ini di serata dunia. Cara cara untuk membuat prank ini mudah. Paling penting adalah gambar. Apa kena mengena dengan gambar? Anda lihat video nanti anda akan paham. Cara untuk laksanakan prank ini tidak susah dan yang paling penting keyakinan dan semestinya orang yang akan dikenakan tidak tahu kaedah ini.

Bila Anak Cuba Prank Ibu Sendiri Tetapi ..

Video yang dimuat naik oleh Abdallah Jasim menunjukkan dia cuba untuk mengenakan ibu dia sendiri dengan membuat prank halimunan. Apabila kain telah ditutup seperti biasa mereka akan berlakon ibunya telah ghaib dan mereka pura pura mengambil gambar. Tetapi apa terjadi selepas itu memang buat dia menyesal. Kerana penat menjerit ibu lelaki ini mengambil keputusan untuk terus melempang anaknya untuk beritahu dia ada disitu. Hahaha!

Video Pertama Prank Halimunan Sebelum VIRAL

Ramai lagi yang buat prank halimunan ini tetapi tahu kah anda video pertama prank ini dibuat oleh siapa? Sila lihat video di bawah. Ia antara prank halimunan terhebat.

Video Prank Halimunan Kakak kenakan Adik.

Video prank ini pun boleh tahan kelakarnya, ramai netizen memuji kakak dia sebab dikatakan cantik.

By  : KL VIRAL

1 Trackback / Pingback

  1. Jangan Sesekali Buat Prank Dekat Mak Sendiri. Lelaki Ini Mesti Menyesal Sebab Buat Prank Viral Ini Dekat Mak Sendiri | Siakap Keli News

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*