Tular Video Belasah Dan Lenyek Awek Dengan Motor, Netizen Mohon Lelaki Dayus Dicekup

Seorang pengguna laman sosial merakam tindakan tidak berperikemanusiaan lelaki yang bertindak mer3mpuh seorang wanita dipercayai kekasihnya.

Rakaman video berkenaan membuatkan netizen g3ram dan meluahkan rasa tidak puas hati dengan layanan ditunjukkan ke atas m4ngsa dalam kejadian itu.

Pada mulanya pasangan itu didengari โ€˜berbincangโ€™ mengenai masalah hubungan mereka. Wanita yang dipanggil Shahira itu kemudiannya merintih dalam nada tangisan mendoakan masalah dihadapinya diberi jalan penyelesaian.

Perakam video juga sempat melaung dari bangunan rumahnya bertanyakan jika wanita tersebut okay. Walaubagaimanapun pertanyaan tersebut tidak dihiraukan individu itu.

Tidak lama kemudian, lelaki terbabit yang berhelmet dengan sengaja mer3mpuh wanita itu menggunakan motorsikalnya sehingga wanita itu dilihat tersemb4m ke pembahagi jalan. Lebih teruk, lelaki terbabit men4mpar dan membel4sah si wanita berkali-kali setelah mel4nggarnya.

Pasangan terbabit kemudiannya dilihat meninggalkan tempat kejadian setelah perakam mengugut mahu turun menyelamatkan wanita terbabit dari terus dibelasah.

Netizen doakan lelaki dapat balasan

Tolong la masuk jail

Sumber:ย Minaazaini & OhBulan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*