Bila Dia Cuba Buat Prank Halimunan Pada Ayah Dia Tapi Dia Sendiri Dapat Sebiji Prank Dari Ayah Dia. Memang Pecah Perut Gelak

Bukan sahaja dalam Malaysia tetapi di serata dunia prank ini dibuat. Memang menakjubkan. Cara untuk membuat prank ini amat mudah dan memerlukan beberapa orang untuk ia berjaya.

Lihat Lagi Video Menarik Di Bawah

Tidak pasti jika dibuat lagi orang tidak akan tahu sebab ianya telah tular sejak beberapa hari ini di serata dunia. Cara cara untuk membuat prank ini mudah. Paling penting adalah gambar. Apa kena mengena dengan gambar? Anda lihat video nanti anda akan paham. Cara untuk laksanakan prank ini tidak susah dan yang paling penting keyakinan dan semestinya orang yang akan dikenakan tidak tahu kaedah ini.

Prank Ayah Sendiri Terkena Balik

Satu video yang tular baru baru ini di media sosial menunjukkan anak2 ini berpakat dengan adik beradiknya untuk membuat prank halimunan ini kepada bapak dia. Semua sudah berpakat dan berdasarkan pada video, bapaknyai ini tidak pernah lagi lihat video prank ini di mana mana.

Reaksi muka dia selepas dikatakan dia menjadi halimunan memang kelakar. Memang nampak dia takut dan cemas bila dia diberitahu dia telah menjadi halimunan.

Video Pertama Prank Halimunan Sebelum VIRAL

Ramai lagi yang buat prank halimunan ini tetapi tahu kah anda video pertama prank ini dibuat oleh siapa? Sila lihat video di bawah. Ia antara prank halimunan terhebat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*