Pertama Kali Pergi St4rbuck, 2 Gadis Ini Pesan Ice Blended. Masa Nak Bayar, Mereka Terkejut Tengok Harga. Dan lni Sebabnya (Vldeo)

Sekarang ni musim cuaca sentiasa panas, kalau waktu panas dapat minum air sejuk untuk basah tekak memang best sangat. betul tak???

Rasanya semua sudah sedia maklum bahawa minuman di Starbucks bukan macam air minuman biasa gerai tepi jalan dan restoren mamak.

Minuman yang mereka sediakan boleh dikatakan premium juga lah dan terutamanya ice blended mereka atau lebih dikenali sebagai frappuchino.

Jika anda berniat nak menikmati ice blended di Starbuck sila maklum bahawa harga paling rendah untuk secawan ice blended adalah RM16-RM17.

Bermacam macam menu ice blended yang boleh anda rasa di Starbucks. Memang tidak dinafikan lagi memang rasa dia sedap tapi ingatlah bahawa tak boleh la kalau nak minum hari hari. Boleh koyak poket kita, kan? ahaha…

Masa Nak Byar 2 Gadis Terkejut Tengok Harga ..

Satu vldeo yang dimuatnaik di Tlktok oleh gadis bernama Erin menjadi tular. Vldeo tersebut menunjukkan dia dan kawan pergi ke Starbucks untuk membeli ice blended.

Ketika sedang membuat pesanan, dia meminta barista (pelayan) situ untuk tambah 1 bahan di ice blended Java Chip.

Menurut Erin, barista tersebut telah menyebut beberapa bahan untuk dicampur dan Erin hanya angguk setuju tanpa tahu berapa yang akan dicas.

Alangkah terkejutnya mereka, bila nak bayar minuman tersebut harga secawan ice blended hampir mencecah RM35. haha!

Memang ada custom order untuk ice blended di Starbuck tetapi semua patut tahu setiap bahan yang mereka campur akan ditambah harga.

Jom tengok video yg mereka muatnaik:

KOMEN NETlZEN MEMANG LUCU DIBUATNYA BILA BACA:

“Pdan ngn muka kau….dh dia tnya tu yg kau dok srh letak tu kenapa…ckp ja x mau snng abis cita”

“Yang korg pun memggedik dok tambah itu ini pe hal..da tau first time masuk ko order je lah ape yg terpampang kt menu tu..adoy….”

“Siapa budak2 ni? Nak treat both of them Starbucks. Pls pm me! They are so cute! Serious ni”

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber/Kredit : ASN

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*