Selepas Teruk Dihentqm Ntizen, Ibu Kepada Anak Yang DikatakanKencing Dalam KTM Tampil Beri Penjelasan. Rupa Rupanya Ini Sebenar Yang Berlaku

Baru baru ini tular di media sosial bahawa seorang kanak kanak telah membuqng air kecil di dalam KTM. Di dalam status yang telah menjadi tular, dikatakan ibu kepada anak ini membuka seluar dan membiarkan anaknya buqng air kecil.

Status Facebook Yang Menjadi Tulqr

Perkara ini mendapat kecqmqn ntizen yang menyifatkan ibu bapa yang bawa anak anak ini tidak pandai menjaga anak. Tetapi setelah perkara ini menjadi tular, ibu kepada kanak kanak tersebut tampil buat penjelasan.

PENJELASAN IBU

Assalamuailaikum Buat Semua,

Saya ibu kepada adik nafisya yang orang dok komen mqki hqmun macam2 dalam fqcebook, instqgram dan macam-macam lagi semua komen saya dah baca.. Terima kasih buat semua yang mqki,hinq family saya, hampa semua tak tahu benda betul hampa boleh cakap dan mengata boleh mqki macam2.. Dan saya diam bukan bermakna takut saya diam ada sebabnya.. Dan kes anak saya sudah viral Oleh Itu Saya tampil Buat Kenyataan Yang Benar..

Semasa kami sampai Ke ktm butterworth anak saya sudahkencing siap-siap Di tandas butterworth Sebelum Kami Naik Ktm Saya sudah bawa Anak Jagaan saya berdua pergikencing dan saya seorang Ibu dan dia seorang bapak tahu apa patut kami lakukan lagi pun anak jagaan saya dua Orang tidak pakai Pempers…

Semasa kami diAtas ktm berkenan dalam perjalanan sudah sampai KTM BUKIT TENGAH kereta api sudah berjalan anak saya sudah beritahu yang dia mahukencing suami saya sudah bawa pergi cari tandas malah dalam KTM memang tak ada tandas, Saya menyuruh anak saya tahankencing nanti untuk station seterusnya kita pergi tandas.. Sampai saja ke KTM BUKIT KERTIL anak saya dah tak boleh tahan dan terus terlepaskencing diatas ktm.. Anak saya terlepaskencing di atas tempat duduk penumpang.. Saya juga tidak sangka yang anak saya akankencing..

( YANG MEGATAKAN SAYA BUKA SELUAR ANAK SAYA ITU TIDAK BENAR, SAYA JUGA SUDAH MEMBUAT LAPORAN DI KTM UNTUK MEMINTA RAKAMAN CCTV TETAPI SAMPAI SEKARANG BELUM DAPAT)

Ada seorang perempuan cina duduk di belakang tempat duduk saya, dia bangun dan bertanya

Dia : INI ANAK SIAPA

Suami : INI ANAK SAYA CIK

Dia : AWAK TAK BOLEH BUAT MACAM INI DALAM KTM KALAU MAHUKENCING KENA PERGI KE TANDAS

Suami : SAYA SUDAH BAWA ANAK SAYA CARI TANDAS MALAH DALAM KTM MEMANG TAK ADA TANDAS, SAYA SURUH ANAK SAYA TAHAN UNTUK STATION SETERUSNYA.. MUNGKIN ANAK SAYA TAK BOLEH TAHAN DAN TERUSTERKENCING ATAS TEMPAT DUDUK PENUMPANG. DAN PEREMPAUN ITU TERUS BISING SUAMI SAYA PUN CAKAP INI BUKAN SENGAJA MISS INI EMERGENCY MUNGKIN ANAK SAYA DAH TAK TAHAN SANGAT SANGAT. TAK APA NANTI SAYA BAYAR ORANG YANG BERSIHKAN

Semasa sampai di Padang Besar kami sudah keluar dan berjumpa engan seorangpolis bertanya arah Jalan ke pusat membeli belah dan saya ada memberitahu kepadapolis tersebut hal yang terjadi danpolis itu pun cakap tak apa ini benda kecil budak yangkencing bukan dewasakencing..

Saya pun naik keatas tempat bayaran saya beritahu kepada staff kuanter benda yang sama juga mengatakan anak saya sudahterkencing Di atas Ktm kerana sudah tahanKencing dari KTM BUKIT TENGAH HINGGA KTM BUKIT KETRI saya dah cerita semuanya kepada mereka dan mereka sendiri beritahu kepada saya (ORANG DEWASA BOLEHTAHAN KENCING KALAU BUDAK MANA BOLEH TAHAN MESTI TERLEPAS JUGA) Dan mereka cakap atas Ktm memang tak ada tandas kadang orang tahan berak pun sampai terberak dalam seluar.. Saya dan suami sudah pun minta maaf kepada mereka, malah mereka siap boleh melawak dengan anak saya..

( DAN KISAH ANAK SAYA SUDAH DI VIRALKAN OLEH SEORANG CIKGU YANG TAK LAYAK JADI CIKGU DAN MEMALUKAN SAYA DAN MEGEPOST GAMBAR SAYA DAN FAMILY YANG DI CURI DARI DIA DI FB DIA YANG BERNAMA : XINTIAN CHUA )

DAN SAYA MERAYU PADA SEMUA TOLONG PADAMKAN POST TENTANG ANAK SAYA YANG KENA VIRAL BARU NIE , LAPORAN POLIS SUDAH DIBUAT DAN TUNTUTAN MALU AKAN DIBUAT TERHADAP SIAPA YANG TELAH MENVIRALKAN.. SAYA JUGA SUDAH MASSANGER CINA YANG VIRAL GAMBAR ANAK SAYA MALAH SAYA DI BLOK OLEH DIA..

Dan Tungu saya akan buat TUNTUTAN SAMAN KEPADA ANDA KERANA MEMALUKAN FMLAY SAYA..TQ..

Ibu kepada kanak kanak ini turut PM gadis yang tularkan kisah tidak benar ini tetapi tiada respon

Sumber : Norasikin Samsudin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*