Tunku Lili Dengan Beraninya Marah Bapa Dia TMJ Sebab Main Bola Dalam Rumah. Ini Apa Anak TMJ Cakap Memang Comel Habis

Tunku Mahkota Johor (TMJ), Tunku Ismail Sultan Ibrahim sememangnya terkenal dengan minat mendalam beliau terhadap sukan bola sepak.

Untuk info beliau pernah menjadi pemimpin tertinggi badan induk bola sepak Malaysia, FAM. Itu sudah cukup untuk menggambarkan ‘passion’ beliau terhadap sukan paling terkenal di dunia itu.

Apa yang menarik TMJ sejak akhir-akhir ini sering berkongsi aktiviti peribadi beliau bersama keluarga tersayang, baik bersama isteri iaitu Che Puan Khaleeda mahupun dengan sepasang puteri dan putera beliau.

Skrol ke bawah untuk lihat video

Malah setiap kali beliau berkongsi video atau gambar menerusi akaun laman sosial iaitu Instagram, pasti mendapat perhatian pengikut beliau terutama di kalangan rakyat Johor.

Jika anda masih ingat, TMJ sebelum ini berkongsi video di mana isterinya Che Puan Khaleed melakukan aksi tendangan percuma dalam rumah, dan video tersebut mendapat ‘view’ sebanyak 328 ribu.

Sementara terbaru, TMJ sekali lagi mencuri tumpuan apabila kali ini beliau sendiri yang sedang menendang bola dalam rumah. Berikut adalah kapsyen yang ditulis TMJ;

” Cantona, Lili, Ya Rabbi… Got told off for playing football in the house. Kecik kecik dah pandai this little Mak Cik..”

Apa yang mencuit hati adalah anak sulung beliau iaitu Tunku Khalsom Aminah Sofiah, atau panggilannya Lili, tiba-tiba muncul dalam video tersebut.

” Ya rabbiii” sergah puteri TMJ itu seakan geram dengan bapanya itu bermain bola dalam rumah.

Memang comel sangat respon yang diberikan puteri sulung TMJ itu. Mungkin sebab geram dengan bapanya, hari tu mama dia, sekarang bapa dia pula ‘ buat hal’, hahaha.

Malah rata-rata netizen yang melihat aksi itu terhibur dan memujinya yang disifatkan sangat comel dan bijak.

Seorang netizen yang terhibur memberi komen di bawah;

” ashady_We got Eric cantona of johor wow!!! Nice kick from Tuanku! Stay blessed Tuanku.. Hahaha makcik lili ribut taufan.. ya rabbii..haha” 

Jom baca apa komen netizen di bawah

1) mohamad_amirudin Terbaik boss main bola dlm rumh her. Hehe my godness haritu cik puan . ni daddy dia pulak

2) nurul_kecik2203 Ya rabbi so cute laa Lili…so cuteee!  cant expect kluar ya rabbi tu hahhah Geram tengok lili ni pandai nyer dia…

3) haiyatiahmad Lil princess is so adorable, Hehe so cute @hrhcrownprinceofjohor Ya Rabbi like mak. cik2 so sweettttt. Alhamdullilah

4) nurul_ninie Hahah.. cute  becok kan Lili.. sonok kan rembat bola kuat2 dalam rumah,tunku…Hahah.. comel lah ya rabbi dia… daddy dia lah ni buat hal

5) zaharahjohari0101alahai..pndainye princess lili.. So cute Lily! Clever little girl. Little Makcik ribut lupa pakai safety helmet tuuu

6) illy_sasry Masyallah Lili… Thats so cute of her Tuanku more Zikrullah might coming out from her later Inshallah. Rabbihabli minnal Solihin.

7) janah.jer Sy pun suke main bola dlm rmh je.lwn kumpul gol dgn ank2 n ank buah.pastu nnt my mil akan membebel.

8) _chefwan58 Tuanku ni rupa such a darling.Sweet to your wife and dedicated and loving to your kids..All the quality for a good ruler and likewise being out spoken in some way.As the truth at time can also be painful for some!

9) mr_sohif Ya Rabbi babah nie main bola dlm rumah @hrhcrownprinceofjohor .,,Lili pon xmain bola dlm rumah

10) ashady_We got Eric cantona of johor wow!!! Nice kick from Tuanku! Stay blessed Tuanku.. Hahaha makcik lili ribut taufan.. comel siakk..haha

11) khairunnisa_halim46 so cute lily , ya ,allah masih kecik lagi dah pandai panggil ya rabbi ‘ya tuhan ku” , semoga allah melindungi kesejahteraan Tuanku Sekeluarga

12) [email protected] Hahahah so cute… suami n anak2 bujang saya pun suka men bola dlm rumah. Selalulah mama nih yg membebel2 kat dorg. Biler tnjk video nih, suami ckp, anak raja pun men bola dlm rumah, apatah lg dorg yg rakyat marhein nih. So mama is terkedu, xleh nak ckp apa dah hahahahah

13) mommyashikin MasyaAllah… kenapa comel sgt2 ni Lili !!  Mulut potpet potpet.. cute sgt2!! Geram !! @hrhcrownprinceofjohor @ymchepuankhaleeda

14) engku_kay See the best action by Princess Lili @omarohimin @fidazzy @wahida26 Ya Rabbi.!!

Jom lihat video di bawah

Sumber

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*