Wanita Dikejutkan Dengan Sesuatu Istimewa Ketika Penyokong Malaysia Meraikan Kejayaan Di Stadium Bukit Jalil

Piala Suzuki AFF 2018 iaitu kejohanan bola sepak Asean yang diadakan setiap dua tahun sekali kini sudah memasuki edisi ke 12 akan membuka tirai aksi bagi negara bertanding bermula pada tarikh 8 November hingga 15 Disember 2018.

Untuk edisi tahun 2018, format pertandingan AFF Suzuki Cup akan mengalami sedikit perubahan di mana setiap negara akan bermain dua perlawanan di tempat sendiri dan dua perlawanan di tempat lawan pada peringkat kumpulan. Pada edisi sebelum ini, satu negara dalam sesebuah kumpulan akan menjadi tuan rumah untuk peringkat kumpulan.

Skuad Harimau Malaysia di bawah kendalian jurulatih, Tan Cheng Hoe telah diundi di kumpulan A pada majlis undian yang diadakan pada 2 Mei yang lalu di Jakarta. Keputusan undian sekaligus menyaksikan Malaysia berjaya mengelak daripada berada di kumpulan maut iaitu bertemu Thailand. Indonesia dan Singapura pada saingan peringkat kumpulan Piala AFF 2018.

Pada video durasi pendek pada kali ini, kita dapat lihat yang kini tular di media sosial mengenai seorang lelaki yang melamar kekasihnya. Melamar Kekasih itu perkara yang sukar dilakukan seseorang lelaki yang pemalu. Namun, berbeza pada kali ini. Lelaki ini dengan tenang melamar kekasihnya sambil dirakam pula. Jom Lihat gelagat mereka dalam video durasi pendek dibawah :

Was love in the air at half-time at Bukit Jalil??Watch and find out..🤞🏻❤ 💍#AFFSuzukiCup18 #TimeToShine

Posted by AFF Suzuki Cup on Saturday, November 24, 2018

Jom lihat juga apa kata netizen dalam ruangan komen video durasi pendek tersebut, rata rata nya mengucapkan tahniah pada skuad kebangsaan dan tidak terlepas memuji pasangan manis ini.

Special momment for malaysia and this couple Semoga Kekal Bahagia!

So Romantic and Beautiful Moments – Pujian Dari Penyokong Vietnam

Sila Like Dan Kongsikan Jika Anda Sukakan Artikel Kami.

Sumber : IG AFF Suzuki via Ariana Rose

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*