Terkini

Bukan gimik untuk promosi lagu baru, Nova Music terkejut dengan kenyataan Hafiz Suip

PENYANYI Hafiz Suip, 34 baru-baru ini menjadi topik hangat perbualan di Media sosial selepas pelabagai insiden yang dicetuskan juara musim ketujuh program realiti Akademi Fantasia (AF7) itu.

Baru-baru ini Hafiz menggemparkan media sosial dengan tindakannya yang mengaktifkan akaun instagramnya pada bulan lalu susulan menjawab pertanyaan berkenaan spekulasi rumah tangganya bersama isteri, Nureffy Jesreel Abdullah yang dilaporkan goyah.

Namun, timbul lagi satu insiden terbaharu dimana Hafiz membaca komen yang dilemparkan di tiktoknya yang mendakwa hubungan hafiz dan isteri berantakan.

“Tengok nanti selepas cerai, Hafiz akan popular lagi.

“Jangan buat fitnah kak.”

Gosip mengenai rumah tangga Hafiz dan Nureffy itu mula timbul bila kelibat penyanyi awan nano itu tidak kelihatan di dalam video klip sambutan hari jadi isterinya itu.

Hafiz turut membuat satu kenyataan yang mengatakan dirinya sudah ‘tidak relevan’ di dalam industri yang melibatkan tanda tanya sama ada kenyataan itu dikeluarkan atas tujuan promosi lagu barunya.

Memetik laporan berita harian, Syarikat hafiz turut melaporkan tidak dimaklumkan mengenai kenyataan tersebut.

“Syarikat tidak dimaklumkan Hafiz atau pengurusnya mengenai kenyataan yang dibuat itu. Apa yang pasti, syarikat rakaman atau Hafiz tidak mungkin buat gimik semata-mata untuk mempromosikan single baharu.

“Mungkin ada sebab tertentu kenapa Hafiz mengeluarkan kenyataan ini. Namun, saya berharap Hafiz tidak serius kerana industri muzik bakal hilang sebutir permata jika Hafiz tidak mahu menyanyi lagi,” katanya ketika dihubungi BH online.

Baca juga :

Pelbagai

Scroll to Top