Terkini

Restoran berputar Menara KL kembali beroperasi pada 29 Januari depan

MENARA Kuala Lumpur (KL) mempunyai satu restoran berputar, ARAS, yang akan beroperasi semula pada 29 Januari depan terletak pada ketinggian 282 meter dari aras tanah.

Menara KL telah memaklumkan sebagai kenyataan, restoran ARAS yang diurus oleh MKL Cuisine Sdn Bhd yang merupakan anak syarikat Menara Kuala Lumpur Sdn Bhd.

Restoran tersebut menjadi pengganti kepada Restoran Atmosphere 360, susulan perintah pengosongan premis oleh Mahkamah Tinggi pada Disember tahun lalu, diarahkan tutup dan menghentikan operasi.

Menurut kenyataan itu, restoran baharu tersebut telah bersedia dan bakal menjadi tumpuan kulinari utama di ibu kota serta menjanjikan keunikan pengalaman makan yang tidak akan diupakan.

Menu gabungan yang akan disesuaikan bagi memenuhi citarasa antarabangsa dan warga tempatan.

Seterusnya, harga bufet yang ditawarkan pada Isnin hingga Khamis bagi dewasa ialah RM199 dan kanak-kanak RM119, manakala pada hujung minggu atau cuti umum masing-masing adalah RM 249 dan RM149 dengan kemasukan percuma ke pelantar pemandangan.

BERNAMA melaporkan, bagi mendapatkan slot restoran ARAS, tempahan boleh dibuat dengan menghubungi talian 011-2888 2020 atau boleh emel ke [email protected].

Baca juga:

Pelbagai

Scroll to Top