Terkini

‘Kami tidak pernah isytihar kami bercinta’ – Redza Rosli

PELAKON Ahmad Redza Rosli atau lebih dikenali dengan nama Redza mengejutkan ramai pihak apabila klip dari perkahwinannya bersama isterinya, Bella Hanna tular di media sosial pada Jumaat.

Ramai yang tidak menyangkal selama ini Redza sudah mempunyai teman dan dalam masa yang sama sedang dalam persediaan untuk berkahwin. Namun, pelakon tersebut mengakui dia dan isterinya tidak pernah mengisytiharkan percintaan mereka.

Memetik laporan Mstar, pelakon berusia 32 tahun itu mengatakan hatinya tiba-tiba tergerak untuk melamar Bella menjadi isterinya ketika mereka keluar makan bersama pada bulan lalu.

Menurut Redza lagi, beliau mengajak Bella untuk membeli cincin di kedai emas sebelum masing-masing meluahkan perasaan yang sudah lama terpendam.

“Kami dah lama kenal,tiada tunang terus nikah. Kami pun tak pernah isytihar kami bercinta.Satu hari saya ajak dia pergi makan tapi masa tu niat dalam hati saya dah lain.

“Saya terus ajak dia beli cincin dan pada waktu itu juga kami meluahkan perasaan yang sudah lama tersimpan,” ujarnya lepas ditemu bual Mstar di majlis perkahwinannya.

Terdahulu, Redza sah bergelar suami kepada Bella atau nama sebenar Farhana Nabila Roslan,28 bertempat di Forest Valley,Cheras, Selangor dengan sekali lafaz.

Baca juga:

Pelbagai

Scroll to Top