Terkini

Lelaki berlumuran darah, dikelar ketika joging, hati-hati semua!

Tular hantaran seorang wanita berpesan supaya penduduk di sekitar Shah Alam berhati-hati ketika beriadah susulan seorang lelaki dipercayai diserang teruk hingga tangannya dikelar.

Menerusi hantaran di aplikasi X @ZaraaZameen, turut dimuat naik gambar keadaan tangan mangsa yang dipercayai berusia 40 tahun itu dikelar hingga berlumuran darah.

“Hati hati warga Shah Alam yang suka jogging sorang sorang waktu pagi!

“Kawasan rumah aku Seksyen 27 ada yang kena kelar time jogging pukul 6pagi sebab ada orang nak rompak. Hati-hati especially perempuan! Yang ni lelaki pun kena. Kalau perempuan tak tahulah,” tulisnya menerusi hantaran sama.

Menjengah di ruangan komen, rata-rata netizen terkejut dengan khabar yang dikongsi wanita berkenaan. Selain gambar mangsa yang mengalami kecederaan dan berlumuran darah, pelayar tersebut turut memuat naik imej tangkap layar persuadan daripada grup Whatsapp yang mengesahkan kejadian berkenaan.

Daripada perbualan berkenaan, difahamkan mangsa yang merupakan seorang lelaki Melayu diserang sekitar pukul 6 pagi hingga 6.30 pagi di hadapan Sekolah Kebangsaan Seksyen 27, berhampiran dengan kawasan perumahan Laman Seri, Shah Alam.

Baca juga:

Pelbagai

Scroll to Top