Terkini

Tular video Zahirah MacWilson memang cantik sejak kecil, gelar diri sebagai Puteri Malaysia

BARU-BARU ini tular di aplikasi TikTok memaparkan pelakon Zahirah MacWilson ketika masih kecil yang memakai baju kurung dan berselendang putih

Terbukti bahawa pelakon berumur 29 tahun yang dibesarkan di Australia itu sememangnya cantik sejak dari kecil lagi

Berdasarkan video hantaran milik AlmyNadiaa itu, Zahirah kelihatan seperti ayu mengenakan busana kebangsaan selain menggelarkan dirinya sebagai Puteri Malaysia.

Video tersebut sekali gus menarik perhatian ramai dan meninggalkan komen memuji paras rupa ibu kepada seorang cahaya mata itu yang kini sedang ‘panas’ dengan pelakon, Fathia Latiff.

“Semula jadi muka dia dari dulu sampai sekarang. Pandai-pandai je Fathia cakap dia buat bibir, yang dia tu pergi buat muka elok sampai buruk tu tak sedar?,” kata Hejjer.

“Fathia tu silap berkawan, bercampur dengan orang tak elok tu yang jadi rosak samapi mental jadi macam tu. Kalau tak dia elok je cantik,” kata Ferra.

“Zahirah memang cantik dari kecil, sekarang lagi cantik. Cara cakap pun sopan,” kata Jie Mohd.

Video berdurasi 1 minit 13 saat itu secara tidak langsung dipercayai ditujukan menafikan dakwaan Fathia yang mengatakan Zahirah membuat rawatan bibir (lip filler)

Untuk info, Zahirah pernah membintangi drama bersiri Curi-curi Cinta bersama suami, Aiman Hakim Ridza pada 2019. — KL VIRAL

Baca juga:

Pelbagai

Scroll to Top